25. januar 2022

Tiset Savværk tager over fra Flagstangsfabrikken

Fra 1. februar 2022 kommer der til at være endnu mere hvin på savene i Tiset. Vi skal nemlig skære mange flere flagstænger om året, når vi overtager produktionen fra Flagstangsfabrikken i Lunderskov. Det betyder mere vinterarbejde og bedre kapacitetsudnyttelse på savværket.

Det er en rigtig ønskeproduktion for os. Vi har mere end 40 års erfaring med flagstænger, og samtidig er vi jo i en stærkt sæsonpræget branche. Vi løber meget stærkt forår og sommer, men til gengæld udnytter vi ikke vores kapacitet fuldt ud om vinteren. Flagstænger producerer man typisk om vinteren, så de kan nå at ligge og tørre, så det passer perfekt ind hos os, siger direktør, Per Bech Sørensen.

Flagstang.dk overtager salget

Aftalen om produktion af flagstænger er kommet i stand i forbindelse med, at de to grundlæggere af Flagstangsfabrikken, Birthe og Jørn Gregersen, har besluttet at frasælge såvel produktion som salg af flagstænger for at fokusere på andre forretningsområder. Og mens vi hos Tiset Savværk overtager produktionen, overtager Flagstang.dk salget, der primært er til private.
 
– Danskproducerede træflagstænger af god kvalitet er ikke noget, man får på hvert andet gadehjørne. Det kræver omhyggelighed i hele processen – fra udvælgelsen af egnede træer og forarbejdningen til tørringen og den efterfølgende håndtering. Flagstangsfabrikken har alle dage været kendt for at levere en enestående kvalitet, så det er en stor gevinst at få dem i porteføljen, siger Juliane Bech Sørensen, der fremover ikke blot vil drive Flagstang.dk men også webshoppen Flagstangsfabrikken.dk.

Garanterer for råvarerne

Selv om produktionen af flagstængerne nu bliver flyttet til Tiset, kommer råtræet stadig fra Rolles Mølle ved Lunderskov. Her driver Birthe og Jørn Gregersen nemlig 230 hektar med juletræer og skovbrug

– Vi startede Flagstangsfabrikken for at have noget at supplere med om vinteren, når vi ikke havde travlt med skovbrug og juletræer. Men siden er begge dele vokset så meget, at vi nu er nødt til at vælge. Og selv om det har været svært at vælge at sælge, har det ikke været svært at sælge til Juliane og Per. Vi har kendt dem i en del år efterhånden, så vi ved, at de har nøjagtigt samme høje krav til kvalitet og kundeservice, som vi har. Og som leverandør kan vi fuldt ud garantere for råvarerne, siger Jørn Gregersen.

Bruger du vores webshop?

Du kan nu søge på alle vores produkter 24 timer i døgnet alle ugens dage. Med vores b2b-webshop har du adgang til hele vores produktprogram og kan bestille varer, når det passer dig.

Er du ikke allerede tilmeldt, så anmod om adgang i dag.

Kontakt os

Vi sidder klar til at tage telefoniske ordrer i hele vores åbningstid fra klokken 07.30 – 16.00. Så ring endelig, hvis vi kan give et godt råd, eller hvis vi skal trylle lidt med specialordrer eller leveringen.

Tiset Savværk A/S
Kongevej 243
6510 Gram
Telefon: +45 74 82 12 89

Åbningstider:
Mandag – torsdag klokken 7.30-16.00
Fredag klokken 7.30-15.00