Om os

TISET SAVVÆRK

Tiset Savværk er Danmarks største producent af rundtræ til alle formål. Sideløbende har vi en voksende produktion af en række andre træprodukter, fra tømmer og brædder til shelters, bålhytter og infotavler. Og ikke mindst har vi både fleksibiliteten og kapaciteten til at imødekomme specialopgaver.

Rådgivning er nøglen

For os træ er ikke bare træ. Der er en verden til forskel på eg, lærk, gran og akacie. Hver sort har sine egne styrker, sit eget udtryk og sine egne egenskaber. Hver sort skal bearbejdes og håndteres på sin egen måde, så styrkerne kommer bedst muligt til udtryk, og hver stamme skal bearbejdes ud fra sine egne årer og knaster.

Derfor spiller rådgivning en nøglerolle hos os. Der kan være meget at både vinde og spare ved at vælge den rette træsort og den rette behandling til den rette opgave. Samtidig kan rigtig meget lade sig gøre, både når det gælder specialopgaver og leveringstid, når man som os har en produktion, der kan omstilles hurtigt.

Vores vision og værdier

 

”Vi bygger en grøn fremtid på bæredygtigt træ”

– er den vision, vi på Tiset Savværk hver dag stræber efter at føre ud i livet.
Træ er en naturlig og vedvarende kilde til byggemateriale – hvis det produceres og skoves bæredygtigt.

Vores værdier

  • Stabile
  • Troværdige
  • Løsningsorienterede
  • Kvalitetsbevidste

– er den måde vi ønsker at møde både hinanden, vores kunder og vores samarbejdspartnere på. Hver dag.

Fremtiden er bæredygtig

Du kan stort set få lige det, du vil have, hos os. Men du kan samtidig regne med, at vi altid vil gøre os umage for at præsentere dig for det, når der findes et bæredygtigt alternativ. Især fordi det i mange tilfælde også er det mest holdbare og dermed i længden det mest rentable.

Vi ser nemlig ingen grund til at save den gren over, vi selv sidder på. Derfor stiller vi hårde krav til vores leverandører, for at vores træ skal leve op til de strengeste standarder for ansvarlig skovhugst og bæredygtig skovforvaltning.

Vi er stolte af, at flere og flere af vores produkter er FSC®- og/eller PEFC-certificerede, og bæredygtighed er omdrejningspunktet for, hvordan vi ønsker at udvikle vores forretning i fremtiden.

Historie

Tiset Savværk blev grundlagt i 1977 i udkanten af landsbyen Tiset, tæt på Gram i Sønderjylland.

Oprindeligt producerede Tiset Savværk primært flagstænger i træ til det danske marked, men produktionen udviklede sig, og i dag er Tiset Savværk Danmarks største producent af rundtræ og har sideløbende en voksende produktion af en række andre træprodukter.